سقف تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی افزایش يافت

شورای پول و اعتبار در جلسه روز گذشته تصویب کرد سقف تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، ایثارگران، مشاغل خانگی و موارد مشابه از ۱۵۰ میلیون ریال به ۲۰۰ میلیون ریال افزایش یابد

به گزارش اگزيم نيوز به نقل از بانک مرکزي، در یک هزار و دویست و سی و سومین نشست شورای پول و اعتبار که بیست و سوم خرداد برگزار شد، مقرر شد سقف تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی برای همه موارد از جمله مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، ایثارگران، مشاغل خانگی و موارد مشابه از 150 میلیون ریال به 200 میلیون ریال افزایش یابد. 
همچنین افزایش سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری (درمان، تحصیل،‌ ودیعه مسکن و...) از 20 میلیون ریال به 100 میلیون ریال تصویب شد.
این تصمیم پیرو مفاد بند (د) و (هـ) تبصره 16 قانون بودجه سال 1396 مبنی بر اختصاص 30 هزار میلیارد ریال از محل منابع قرض‌الحسنه برای مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و همچنین حسب بند (پ) ماده 89 قانون برنامه ششم توسعه و با عنایت به تکالیف قوانین بودجه سنواتی درباره اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال گرفته شده است.  شورای پول و اعتبار عالی‌ترین مرجع در سیستم بانکی بوده و ریاست آن بر عهده رییس بانک مرکزی است.
این شورا به منظور مطالعه و اتخاذ تصمیم درباره سیاست کلی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نظارت بر امور پولی و بانکی کشور تشکیل شد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی فروردین ماه پارسال ترکیب اعضای شورای پول و اعتبار را اصلاح کردند.
بر این اساس، وزیر امور اقتصادی و دارایی یا معاون وی، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، قائم‌مقام یا یکی از معاونان بانک مرکزی با معرفی رئیس کل، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور یا معاون وی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، 2 نفر از وزیران به انتخاب هیات وزیران و رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در این شورا عضوند.
همچنین 2 نفر کارشناس خبره با 15سال سابقه فعالیت علمی و اجرایی در زمینه پولی و بانکی به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تایید رئیس‌جمهوری در این شورا حضور دارند که دوره انتخاب آنان دوساله و انتخاب دوباره بلامانع است.
یک نفر مجتهد آشنا به مسائل مالی و پولی با معرفی شورای عالی حوزه‌های علمیه، دادستان کل کشور یا معاون وی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و رئیس اتاق تعاون جمهوری اسلامی ایران نیز در این شورا نظر می دهند. 
همچنین از هر یک از کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یک نفر با انتخاب مجلس به‌عنوان ناظر در این شورا حضور دارد.

کد خبر 20799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 0 =