بهره برداری از ۱.۸ تریلیون تومان پروژه بندری بخش خصوصی

محمد راستاد با اعلام سرمایه‌گذاری ۱۸۰۰ میلیاردتومانی بخش خصوصی در بنادر کشور، گفت: به طور کلی بخش خصوصی ۱۲ هزار میلیارد تومان در بنادر سرمایه گذاری کرده است و سیاست ما به استثنای زیربناها واگذاری احداث تمام روبناها به بخش خصوصی است

مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردی، با اعلام سرمایه‌گذاری ۱۸۰۰ میلیاردتومانی بخش خصوصی در بنادر کشور، گفت: به طور کلی بخش خصوصی ۱۲ هزار میلیارد تومان در بنادر سرمایه گذاری کرده است و سیاست ما به استثنای زیربناها واگذاری احداث تمام روبناها به بخش خصوصی است.

به گزارش اگزیم نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد راستاد مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردی در سومين نمايشگاه حمل و نقل و صنايع وابسته ضمن تبريك هفته حمل و نقل از رونمايی و مراسم امضای قرارداد ١٩ پروژه سرمايه‌گذاری توسط بخش خصوصي خبر داد و گفت: روز چهارشنبه با حضور وزير راه و شهرسازی و معاونان وی و فعالان بخش خصوصی تفاهم‌نامه ۱۹ پروژه سرمایه‌گذاری در بنادر کشور به امضا می‌رسد که میزان سرمایه‌گذاری آن ۱۸۰۰ میلیاردتومان است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: به طور کلی بخش خصوصی ۱۲ هزار میلیارد تومان در بنادر سرمایه‌گذاری کرده است و سیاست ما به استثنای زیربناها واگذاری احداث تمام روبناها به بخش خصوصی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: پروژه‌های سرمایه‌گذاری، شامل سرمایه‌گذاری ۲۵۷ میلیارد تومانی احداث کارخانجات صنعتی در بندر شهید رجایی، احداث تعدادی کارخانه تولید کالا به ارزش ۶۵۷ میلیارد تومان در بندر امام‌خمینی (ره)، احداث پایانه صادراتی و کارگاه تعمیر کشتی به ارزش ۳۳۵ میلیارد تومان در بندر انزلی، احداث سردخانه در بندر بوشهر به ارزش ۱۹۰ میلیارد تومان و سرمایه گذاری ۹۰۰ میلیارد تومانی در بندر امیرآباد است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی یکی از مهمترین پروژه‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه بنادر را سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی احداث پایانه تمام مکانیزه صادرات مواد معدنی در بندر شهید رجایی عنوان کرد.

راستاد در خصوص موسسات رده بندی بین‌المللی نیز توضیح داد: بعد از برجام، سازمان بنادر و دریانوردی با موسسات بین‌المللی رده بندی کشتی‌ها تفاهم نامه به امضا رساند تا به ناوگان تحت پرچم ما گواهینامه ایمنی حمل و نقل دریایی داده شود اما پس از خروج آمریکا از برجام تعدادی از این موسسات رده‌بندی از ایران خارج شدند ولی در حال حاضر چند موسسه باقی مانده و در حال فعالیت هستند، ضمن اینکه دو موسسه رده بندی داخلی نیز در امر صدور گواهینامه به ناوگان دریایی فعال هستند. همچنین در بخش بیمه حمل و نقل دریایی نیز توانسته ایم پوشش بخشی از شرکت های بیمه خارجی را حتی با وجود خروج آمریکا از برجام ادامه دهیم و چند شرکت بیمه‌گر ایرانی را نیز در این زمینه توانمند کرده ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره افزایش ترانزیت از بنادر گفت: در هشت ماه نخست امسال سه میلیون و ۶۶۷ هزار تن مواد نفتی و سه میلیون و ۶۶۰ هزار تن کالای غیرنفتی از بنادر ترانزیت شده است که فرآورده‌های نفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵.۳ درصد کاهش ترانزیت داشته اما ترانزیت کالاهای غیرنفتی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸.۸ درصد رشد داشته است.

راستاد درباره تاثیر تحریم‌ها بر بنادر کشور و اینکه کدامیک از بنادر در تحریم به سر می‌برند، گفت: هیچ یک از بنادر ما تحریم نیستند بلکه لاینرهای بین‌المللی پس از خروج آمریکا از برجام دیگر به بندر شهید رجایی تردد ندارند.

وی درباره طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار گفت: فاز اول این طرح با هزینه ۴۰۳ میلیون دلار به پایان رسید که در نتیجه آن ۸.۵ میلیون تن برای این بندر ظرفیت ایجاد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: پیش‌بینی می شود در بندر چابهار تا پایان امسال دو میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری داشته باشیم که به معنی خالی بودن ظرفیت ۶.۵ میلیون تنی این بندر است. همچنین در افق ۱۵ ساله چابهار قرار است ظرفیت آن به ۷۷ میلیون تن برسد.

کد خبر 26055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =