دو دیدگاه در مسیر توسعه ایران

صبح امروز در نشست مشترک سخنگوی دولت و رییس سازمان برنامه و بودجه که در اتاق ایران برگزار شد رییس اتاق بازرگانی ایران در سخنانی با اشاره به این که در دولت‌های نهم و دهم افق تولید و اشتغال بی‌رنگ شد، گفت: بیکاری چون خوره‌ای به جان کشور افتاده که ضرورت دارد با جذب سرمایه داخلی و خارجی به عنوان ماموریت اصلی، اشتغال ایجاد کنیم. در این رابطه محسن جلالپور با تأکید بر این که همه باید پای صندوق های رأی بیایند گفت:باید در انتخابات مجلس، نمایندگانی انتخاب شوند که شرایط امروز اقتصاد و جهان را درک کنند و در برنامه مجلس آینده تصمیمات عاقلانه و کارشناسانه اتخاذ کنند. انتخاب چنین نمایندگانی مستلزم حضور یکپارچه مردم در پای صندوق‌های رأی است.جلال‌پور افزود: کشور در دو دوره نهم و دهم دولت قدر مطلق فرصت‌های شغلی خود را ثابت نگه داشت و با رکود فراگیر و فقدان سرمایه، افق تولید و اشتغال بی‌رنگ جلوه کرده است. بیکاری چون خوره‌ای به جان کشور افتاده و به بسیاری از مفاسد کاذب دامن زده است.

وی اظهار کرد: باید یک ماموریت اصلی در کشور برای ایجاد جذب سرمایه داخلی و خارجی داشته باشیم؛ هرچند به برنامه صحیح در محیط زیست و آب نیازمندیم. تمام این موارد نیاز به یک همدلی دارد که ملت ایران در دو مورد یکبار در دفاع مقدس و یکبار در برجام این همدلی را از خود نشان دادند.

رییس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: می‌توانیم با هدایت مقام معظم رهبری و همکاری سه قوه و آگاهی جامعه مشکلات را برطرف کنیم. امروز در کشور دو دیدگاه وجود دارد؛ یک دیدگاه مربوط به 80 سال گذشته است که مطابق با آن تعدادی از طرح‌ها و اشتغال‌های ناپایدار به وجود آمد. این دیدگاه می‌گوید نباید معطل بخش خصوصی بود که به نظر من این موضوع جایگاه پایداری ندارد و شرایط کشور را غیرقابل برگشت می‌کند.

او ادامه داد: دیدگاه دیگر، دیدگاه اتاق بازرگانی است که مطابق با آن معتقدیم باید فضای آزاد و رقابتی در کشور به وجود آید که این موضوع همان اصلی است که مقام معظم رهبری با نام اقتصاد برون‌زا از آن یاد کرده‌اند. بر اساس این دیدگاه همه باید برای رسیدن به موفقیت دست به دست هم دهند و توفیق کشور را به دست آورند. برای رسیدن به این دیدگاه ارتقای رتبه فضای کسب‌وکار کشور یک امر مهم است که در پروژه‌های دولتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این دیدگاه دادن یک چک سفید برای پروژه‌های دولتی به معنای عدم امکان توسعه بخش خصوصی است و مرگ را برای آنها در بر خواهد داشت. اما کدام یک از این دیدگاه‌ها، سرلوحه ایران قرار خواهد گرفت؟

کد خبر 4445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • بي طرف IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
      در پاراگراف اول منظور از مفاسد كاذب چيست؟ آيا اشتباه نوشتاري است و منظور همان اشتغال كاذب است؟