سلاح‌ورزی: سرمایه‌گذاری با حضور در زنجیره ارزش جهانی معنا پیدا می‌کند

نایب‌رئیس اتاق ایران در افتتاحیه کیش‌اینوکس ۲۰۲۲ ضمن اشاره به شرایط سخت سرمایه‌گذاری در کشور گفت: تا زمانی که در زنجیره ارزش بین‌المللی قرار نگیریم، سرمایه‌گذاری بسیار سخت خواهد بود.

به گزارش روز سه شنبه اگزیم‌نیوز، رویداد کیش‌اینوکس ۲۰۲۲، چهاردهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه وخصوصی‌سازی با حضور رئیس سازمان خصوصی‌سازی، نایب‌رئیس اتاق ایران، جمعی از روسای اتاق‌های استانی و نمایندگان مجلس، کارخود را آغاز کرد.

در مراسم افتتاحیه این رویداد که در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد، حسین سلاح‌ورزی، نایب‌رئیس اتاق ایران در سخنرانی خود صحبت کردن درباره لازمه‌های رشد اقتصادی را موضوعی تکراری و شاید کسل‌کننده دانست و تصریح کرد: عموم مردم از وضعیت نامناسب تشکیل سرمایه و رشد منفی آن بسیار شنیدند و به خوبی می‌دانند که در این سال‌ها استهلاک سرمایه نسبت به انباشت آنرشد فزاینده‌ای را تجربه کرده است.

وی ادامه داد: بخش خصوصی با وجود دغدغه‌ها و مشکلاتی که وجود دارد ماموریت اصلی خود می‌داند که نگاه‌های مشورتی را در اختیار مسئولات تصمیم‌ساز قرار دهد و برای بهبود وضعیت تلاش کند. چراکه اعتقاد دارد تا زمانی که قانون مالکیت بخش خصوصی محترم شمرده نشود و قراردادها اعتبار نداشته باشند و در زنجیره ارزش بین‌المللی قرار نگیریم، صحبت از سرمایه‌گذاری بسیار سختاست.

نایب‌رئیس اتاق ایران با نگاه به ترقی معکوس که در کشور شاهد آن هستیم، سرمایه‌گذاری در این محیط را بسیار پیچیده توصیف و در ادامه به پیامدهای ناشی از اختلالات اینترنتی در محیط کسب‌وکار اشاره کرد.

سلاح ورزی تصریح کرد: نباید قطعی اینترنت را تنها به مسائل و مشکلاتی که برای فروشگاه‌های فعال در فضای مجازی پیش آمده، محدود کنیم چرا که اثرات آن بسیار عمیق‌تر از این است.

به گفته وی، بالغ بر ۵۰ درصد کل تولید ناخالص داخلی کشور به حوزه خدمات معطوف می‌شود که اگر سهم فعالیت‌هایی چون عمده‌فروشی، خرده‌فروشی، حمل‌ونقل، حوزه‌های مالی و بیمه، خدمات اداری و پشتیبانی، املاک و مستغلات را در تولید ناخالص داخلی حدود ۴۰ درصد در نظر بگیریم و اگر قطعی اینترنت یک درصد از تولید بخش‌های نامبرده را بکاهد، اقتصاد ایران ۴ دهم درصد کوچک‌ترمی‌شود.

سلاح‌ورزی افزود: در واقعیت طی یک ماه گذشته نه تنها فرآیند تولید دچار اخلال شده بلکه از نظر اعتباری نیز بسیاری از فعالان اقتصادی امکان تماس تجاری هم نداشتند.

کد خبر 57092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 9 =