رشد ۲۰ درصدی در بازار برنج وارداتی

در پی توقف ثبت سفارش واردات، قیمت برنج هندی حدود دو هفته قبل نزدیک به ۱۰ درصد افزایش یافته بود و درحال حاضر محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از افزایش دوباره قیمت برنج هندی به میزان ۱۰ درصد در سطح عمده فروشی ها خبر می دهد

در  پی توقف ثبت سفارش واردات، قیمت برنج هندی حدود دو هفته  قبل نزدیک به ۱۰ درصد افزایش یافته بود و درحال حاضر محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از افزایش دوباره قیمت برنج هندی به میزان ۱۰ درصد در سطح عمده فروشی ها خبر می دهد.

به گزارش اگزیم نیوز آقاطاهر با بیان اینکه قیمت عمده فروشی برنج هندی طی ۱۰ روز اخیر  مجددا حدود ۱۰ درصد گران شده است، گفت: واردکنندگان فرایند ترخیص برنج موجود در گمرکات را به کُندی انجام می دهند و در محموله های جدیدی که به عمده فروشان تحویل داده اند، دوباره یک افزایش قیمت ۱۰ درصدی را لحاظ کرده اند، بنابراین قیمت برنج هندی با افزایش ۱۰ درصدی که قبلا تجربه کرده بود در مجموع طی حدود ۲۰ روز اخیر ۲۰ درصد گران شده است که این افزایش قیمت به تدریج به سطح خرده فروشی ها تسری پیدا می کند و خرده فروشی ها در خریدهای جدید خود از عمده فروشان، با قیمت های جدید مواجه خواهند شد.

وی در مورد قیمت سایر انواع برنج خارجی اظهار کرد: از نرخ برنج های خارجی دیگر (پاکستانی، اروگوئه و تایلندی) فعلا اطلاعی ندارم و  برنج ایرانی هم نوسان قیمتی نداشته است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره دلیل گرانی برنج هندی طی هفته های اخیر می افزاید: علت این امر تنشی است که در پی ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج به بازار وارد شده و برای رفع این تنش باید سریع تر برنج های موجود در گمرک را ترخیص کنند که متاسفانه این کار با کُندی انجام می شود.

آقا طاهر با بیان اینکه قیمت هرکیلو برنج هندی حدودا ۵۰۰۰ تومان بود که بعد قیمت آن به ۵۵۰۰ تومان رسید، ادامه می دهد:  الان قیمت هرکیلوگرم از این محصول به  ۶۰۰۰ تا ۶۲۰۰ تومان در عمده فروشی  رسیده است و نرخ هرکیسه ۱۰کیلویی از این محصول  در بازار عمده فروشی بین  ۶۰هزار تا ۶۲ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه این قیمت ها، جدید و مربوط به دو الی سه روز گذشته است، می گوید: برنج هایی که اخیرا از گمرک ترخیص شده اند با این نرخ های جدید عرضه در حال عرضه به بنکداران هستند.

آقا طاهر اضافه می کند: البته برنج های موجود در گمرک مدتها قبل با قیمت مشخصی وارد کشور شده اند و دلیلی ندارد که قیمت شان بخواهد بالاتر برود،   سودجویی باعث این مساله شده است.

افزایش ۲۰ درصدی قیمت طی یکماه اخیر نشان می دهد وزارت جهاد کشاورزی ظاهرا برنامه ای برای تنظیم بازار این محصول ندارد و مشخص نیست چرا این وزارتخانه میزان عرضه برنج به بازار را مدیریت نمی کند تا برخی واردکنندگان نتوانند از آب گل آلود ماهی بگیرند

کد خبر 22967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 9 =