تعیین تکلیف کالاهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم  ۳۱ برابر رشد کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان کالا از سال ۱۴۰۰ تاکنون تعیین تکلیف شده که رشد ۳۱ برابری نسبت به سال‌های قبل داشته است.

به گزارش اگزیم‌نیوز، علی جمشیدی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان اصفهان افزود:از بدو تاسیس سازمان اموال تملیکی تا سال ۱۴۰۰ حدود ۲۹ هزار میلیارد تومان و یک سال و نیم گذشته ۴۵ هزار میلیارد تومان کالا در کشور تعیین تکلیف شد.

وی ادامه داد: حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد این رشد مبلغ تعیین تکلیف اموال به‌دلیل تورم است اما عملکرد و رشد ۳۱ برابری نشانه همگرایی و تعامل و سیاست‌گذاری علمی در سازمان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور با بیان اینکه همگرایی خیلی خوبی در هیات مدیره این سازمان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف، فروش و تخلیه انبارها، کارهای شایسته و درستی است که موجب افزایش کارایی و بهره وری علمی سازمان می‌شود.

وی اضافه کرد: بهره وری سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۰ بر اساس گزارش سازمان ملی بهره وری ۳۸ بود که در سال ۱۴۰۱ به ۶۸ رسید و بهره وری علمی این سازمان نیز دوبرابر شده است.

جمشیدی گفت: فروش اموال تملیکی این سازمان هم حدود ۴۰۵ درصد رشد داشته و اعاده کالاهای متروکه نیز حدود هزار درصد رشد داشته است و کالاها به‌دست صاحبان آنها رسیده است.

وی افزود: مجموع انبارهای مورد استفاده این سازمان با احتساب محوطه و سوله‌ها تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰۰ هزار متر مربع بود که از این مقدار حدود ۵۸ هزار متر مربع تملیکی و ۸۰ درصد آنها استیجاری بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۸۱ هزار متر مربع انبار خریداری شد و ۲۶ هزار متر مربع انبار نیز در حال ساخت است و حدود ۴۶ هزار متر مربع انبار از طریق ظرفیت بنده "ب" ماده ۸۹ قانون تملیک و بهره وری از اموال مازاد سایر دستگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این دوره ۴۱ برابر متوسط عُمر سازمان، انبار خریداری شده است و در صورت ادامه این روند تا پایان فعالیت سه ساله هیات مدیره این سازمان، ۸۰ درصد انبارها تملیکی و ۲۰ درصد استیجاری خواهد شد.

جمشیدی اظهار داشت: حدود ۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع قفسه بندی در انبارهای کل کشور از بدو تاسیس سازمان تا سال ۱۴۰۰ وجود داشت و از سال ۱۴۰۰ تاکنون با رشد ۲۵ برابری حدود ۵۵ هزار متر مربع قفسه بندی اضافه شده است.

وی خاطرنشان کرد: تغییر و تحولات مدیریتی در برخی استان‌ها و واحدهای ستادی این سازمان در حال انجام است و چرخش‌های مدیریتی و گردش‌های شغلی موجب نوآوری و خلاقیت می‌شود و نتیجه این نوآوری و خلاقیت، بهبود فعالیت ها را به‌دنبال خواهد داشت.

به گفته وی، جابه‌جایی‌های مدیریتی به‌دلیل ناکارآمدی مدیران انجام نمی‌شود، بلکه یک اصل مدیریتی است که موجب غنای شغل و شاغل می‌شود.

عضو هیات مدیره سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: اتفاق‌های خوب درون سازمانی هم برای کارکنان این سازمان و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در حال وقوع است ؛ از مجموع یک‌هزار و ۱۲۶ نیروی شاغل این سازمان ۸۰ درصد غیر رسمی بودند که با تعامل‌های انجام شده به ۷۰ درصد رسیده اما هنوز حجم زیادی از نیروها شرکتی هستند.

جمشیدی اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان حسابرسی در گزارش خود عملکرد سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را مطلوب ارزیابی کرده است مجمع عمومی تصمیم گرفت که پاداش ۲ ماهه را به همه همکاران پرداخت کند.

در این مراسم که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه اصفهان برگزار شد و مهدی قربانی مدیر قبلی تجلیل به عمل آمد و رحیم بهادری به عنوان مدیر کل اموال تملیکی استان اصفهان معرفی شد.

کد خبر 66897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 3 =