تخلیه و بارگیری ۲۷ میلیون تُن کالا توسط گروه کشتیرانی ایران

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: سال گذشته با تلاش کارکنان این سازمان در همه بخش‌ها، با تخلیه و بارگیری ۲۷ میلیون تُن کالا، درآمدی در حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری کسب کرد.

به گزارش روز چهارشنبه اگزیم‌نیوز از گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، «محمدرضا مدرس خیابانی» در همایش «اصول رهبری، فرهنگ و ارزش‌های سازمانی» با تأکید بر ضرورت تلاش مضاعف در راستای برنامه‌های کلان در گروه کشتیرانی، افزود: امسال با توجه به رکودی که در این صنعت در کل جهان وجود دارد، احتمالاً رشد درآمدی سال گذشته را شاهد نخواهیم بود.

وی ادامه‌داد: با توجه به رکود موجود در صنعت کشتیرانی جهان، پیش‌بینی ما این است که میزان درآمد گروه کشتیرانی در پایان سال جاری، رقمی افزون بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار باشد.

مدرس‌خیابانی با اشاره به نقش ویژه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در اقتصاد کشور، درآمدزایی و سود را از جمله فرعیات مأموریت ملی این گروه دانست و گفت: امروز در کشور همه جا صحبت از اقتصاد دریا محور است؛ به نحوی که اگر در حوزه اقتصاد دریا ۹ میلیارد دلار سرمایه گذاری شود، نزدیک به هفت درصد درآمد کشور در این بخش افزایش پیدا می‌کند که نقش گروه کشتیرانی در این میان بسیار راهبردی خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یک سازمان فوق راهبردی در اقتصاد کشور است، اظهار داشت: لجستیک و حمل‌ونقل به‌ویژه با وجود تحریم‌ها، از اساس امری راهبردی برای کشور محسوب می‌شود؛ به همین دلیل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ستون فقرات توسعه اقتصاد کشور است.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اضافه‌کرد: اکنون این گروه سالیانه ۲۷ میلیون تُن کالا را در سال جابه‌جا می‌کند که ارزش تقریبی آن حدود ۱۳ میلیارد دلار برآورد شده است؛ بر این اساس می‌توان گفت حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزش اقتصاد کشور از سوی گروه کشتیرانی حمل‌ونقل، صادر و وارد می‌شود.

وی تصریح کرد: گروه کشتیرانی، امانتدار اقتصاد کشور است و بخشی که امانتدار اقتصاد یک کشور بزرگ می‌شود، مسوولیت و مأموریت بزرگی را عهده‌دار است و بار این مسوولیت بر روی دوش دریانوردان به عنوان ارزش آفرینان این سازمان است.

مدرس‌خیابانی با اشاره به مسوولیت خطیر دریانوردان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، لازمه موفقیت در یک مسوولیت خطیر را تلاش مضاعف برشمرد و افزود: به طور قطع دانشجویان فارغ التحصیل رشته دریانوردی که وارد گروه کشتیرانی می‌شوند، باید در ابتدای امر مهارت‌های فنی لازم را دارا باشند و در رده‌های بالاتر مهارت‌های انسانی و ادراکی نیز به آنان افزوده شود.

کد خبر 66971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 5 =