داخلی سازی ۳۸ میلیون دلار کالا توسط صنایع استان سمنان

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به برنامه تعمیق داخلی‌سازی با رویکرد تقویت تولیدات داخلی در جلوگیری از ارزبری و واردات، گفت: صنایع استان سال ۹۹ کالاهایی به ارزش ۳۸ میلیون دلار را داخلی ‌سازی کردند.

به گزارش اگزیم نیوز، فرامرز محبوبی روز شنبه در گفت و گو با رسانه ها افزود: سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده بود با تلاش و همت ۱۲ واحد تولیدی استان سمنان و با اجرای برنامه تعمیق داخلی‌سازی در صنعت و جایگزینی واردات، مبلغ ۳۸ میلیون دلار از محصولاتی که سال های گذشته از طریق واردات تامین می شد به ساخت داخل تبدیل و از ورود آن و خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

وی با اشاره به عمده محصولاتی که به ساخت داخل تبدیل شد، بیان کرد: این محصولات شامل نخ پنبه ای ظریف ، پارچه جین ، انواع سنسور، سیستم تهویه مطبوع خودرو ، انواع موتور هود ، تخته فیبر با چگالی متوسط از چوب ام‌دی‌اف، شیر خشک ، کاتالیست، مصنوعات کوچک مقیاس غیرالکترونیکی، ریخته گری قطعات فولادی به روش دقیق، ژئوکامپوزیت از ژئوتکستایل بود.

معاون امور صنایع سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: این برنامه علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور در این شرایط جنگ اقتصادی ، موجب رونق واحدهای تولیدی و حفظ و افزایش اشتغال در این واحدها شد .

محبوبی با اشاره به برنامه های سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان در توسعه تولیدات داخلی گفت: این سازمان سال ۱۴۰۰ که تولید ، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است با پشتیبانی از واحدها و رفع موانع موجود ، با تلاش مضاعف واحدهای تولیدی این برنامه را پیگیری و اجرایی خواهد کرد و برنامه ریزی شده است این رقم بالغ بر ۵۰ میلیون دلار برسد.

وی گفت: با توجه به توانمندی و دانش واحدهای تولیدی مستقر در استان سمنان می توان تا حد زیادی از نیاز ارزی کشور را کاهش داد که لازمه آن شناسایی نیازمندی ها و توانمندی ها است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان تاکید کرد: این وزارتخانه با راه اندازی سامانه توانیران به دنبال این ماموریت است که از تولید کنندگان و مصرف کنندگان درخواست می شود با مراجعه به این سامانه به نشانی www.tavaniran.ir نسبت به ورود و ثبت نام دقیق توانمندی ها و نیازمندی های خود اقدام کنند.

محبوبی با بیان اینکه یکی از راه های شناسایی داخلی بودن یک محصول مراجعه به این سامانه است، افزود: در صورتی که یک تولیدکننده اطلاعات محصولات تولیدی خود را در این سامانه ثبت کند سازمان صنعت، معدن و تجارت در زمان تائید ثبت سفارش با مراجعه به این سامانه و با مشاهده اینکه این کالا با مشخصات اعلام شده ساخت داخل دارد، از تائید ثبت سفارش و واردات آن جلوگیری می کند و این به نفع تولیدکنندگان داخلی است.

کد خبر 42041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 7 =