افزایش تولید کالا و تشدید بازرسی‌ها استراتژی جدید دولت در بازار است

دبیرکل اتاق اصناف ایران به مزیت های وفور کالا در بازار اشاره کرد و افزود که تقویت واحدهای تولیدی، افزایش کالا در بازار و تشدید بازرسی ها سه استراتژی مهم دولت در تنظیم بازار است.

به گزارش اگزیم نیوز، «محمدباقر مجتبایی» چهارشنبه شب در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما ادامه داد: در صورتی که بتوانیم واحدهای تولید را تقویت کنیم در آن صورت تولید افزایش خواهد یافت و این سبب وفور کالا در بازار خواهد شد.

دبیرکل اتاق اصناف ایران توضیح داد: در جلسه ستاد تنظیم بازار که روز گذشته(سه شنبه) برگزار شد مقرر گردید که از تمام بازرسان اتاق اصناف و شرکت های و سازمان های ذیربط و از ظرفیت بسیجیان استفاده شود تا با هرگونه گرانفروشی جلوگیری شود.

وی ادامه داد که قرار است با افزایش تولید روزانه ۷ هزار و ۲۰۰ تن مرغ و ۲ هزار و ۶۳۰ تن تخم مرغ در تهران توزیع شود و اگر کسری داشتیم با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام با واردات تخم مرغ و مرغ منجمد این کسری بازار جبران شود.

دبیرکل اتاق اصناف ایران با بیان اینکه تنها راه مدیریت مناسب بازار مرغ و تخم مرغ در تهران وفورآنها در بازار است گفت: دولت تصمیم گرفته تا زمان مورد نیاز مرغ منجمد را وارد کند تا کسری بازار مرغ گرم با آن تامین شود.

مجتبایی تاکید کرد: در حالی که قیمت مرغ وارداتی برای دولت بیش از ۲۰ هزار تومان است، اما قیمت آن را در بازار ۲۰ هزار تومان تعیین شده است و کسی نمی توان آن را بیشتر بفروش برساند.

وی به تعیین قیمت ۲۰ کالای اساسی در ۲۴ ساعت آینده  اشاره کرد و افزود: اساس مدیریت و تنظیم بازار به وفور کالا بستگی دارد، لذا دولت در نظر دارد برای جبران کالا در بازار واردات را انجام دهد تا کالای اساسی مورد نیاز مردم در تمام فروشگاه های سطح شهر به اندازه کافی عرضه شود.

مجتبایی یادآورشد که در هفت ماهه نخست سال جاری بیش از ۲ میلیون بازرسی در سطح کشور انجام شده  و در چند روز اخیر ۱۳ هزار و ۲۴۵ بازرسی از بازار مرغ انجام شد و طبق هماهنگی های به عمل آمده قرار است از سوی وزارت صنعت برای افرادی که در امر بازرسی با ما همکاری خواهند کرد، کارت بازرسی صادر شود.

دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار داشت: در بازرسی از واحدهای صنفی از این پس از همکاری نیروهای بسیج استفاده خواهد شد تا بتوانیم بازار را به خوبی کنترل کنیم، از طرفی سیاست تزریق کالا به بازار و افزایش تولید عرضه و تقاضای کالا را در بازار متعادل خواهد کرد.

مدیرکل تعزیرات استان تهران در این برنامه خواستار اصلاح برخی از قوانین نظام صنفی شد و گفت: قانون مصوب ما در این خصوص مربوط به سال ۶۷ است و طبیعتا این قانون اثر بخشی خود را از دست داده است.

«محمدعلی اسفنانی» افزود که در بحش قیمت گذاری ۲۰ نوع قلم کالای اساسی مردم باید در حوزه توزیع و فروش مرغ به قطعه بندی آن توجه کنند، زیرا بسیاری از واحدهای صنفی با عرضه مرغ بسته بندی آن را به قیمت بالاتری به مردم می فروشند.

مدیرکل تعزیرات استان تهران اظهار داشت: متاسفانه این وضعیت در حوزه تخم مرغ  و میوه بسته بندی نیز  دچار مشکلاتی است زیرا به بهانه بسته بندی این کالاها به قیمت گزاف به مردم فروخته می شود.

اسفنانی تصریح کرد: در بحث گرانفروشی قانون برای متخلفین مجازات حداکثر و حداقلی در نظر گرفته شده است و اگر از حداکثر مجازات ها استفاده شود اثر بخشی قانون بیشتر خواهد شد.

معاون بازرسی و نظارت برکالاهای مصرفی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز  در این برنامه خبری تاکید کرد: هرچه در بازار کالا زیاد شود، قیمت آن نیز متعادل تر خواهد شد؛ همانطوری که هم اکنون با عرضه بیشتر روغن خوراکی در بازار، این کالای اساسی به قیمت مصوب به مردم عرضه می شود.

«سیدداوود موسوی» افزود: ما باید با برنامه ریزی مناسب بتوانیم با استفاده از ظرفیت های اصناف اقدامات بازدارندگی خود را اعمال کنیم.

مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهادکشاورزی گفت: تا زمانی که قیمت جدیدی برای کالایی اعلام نشده، قیمت قبلی ملاک عمل است و زمانی که قیمت جدیدی اعلام شد، آخرین قیمت در بازار خواهد بود.

«ابراهیم زارع» افزود: در صورتی که بتوانیم قیمت ارز را در کشور به ثبات برسانیم در این شرایط بازار نیز به ثبات خواهد رسید، زیرا قیمت ارز در بازار به عنوان یک پارامتر مهم اقتصادی است و اگر کنترل شود بازار به آرامش می رسد.

کد خبر 47813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 6 =