۳۷ رام کره ای روی ریل های ایران

آخوندی در جمع خبرنگاران: ۳۷ رام قطار از کره وارد می‌شود که ۱۲ رام قطار از این طریق وارد سیستم شده و ۲۰ قطار جدید هم به تدریج وارد می‌شود که البته واگن‌ها تولید داخل هستند

وزیر راه و شهرسازی به مشارکت با کشور کره برای ورود ۳۷ رام قطار اشاره کرد و گفت: ناوگان ریلی باید به ۲ برابر افزایش یابد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اگزیم نیوز، عباس آخوندی  وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران با بیان این که ناوگان ریلی  ایران بسیار قدیمی است و هنوز واگن‌هایی با عمر بیش از ۵۰ سال داریم، اظهار کرد.: برای آسایش و رفاه مردم به دنبال توسعه ناوگان هستیم و گام‌هایی را برای نوسازی ناوگان برداشته‌ایم.
وی با اشاره به توافق با کشور کره جنوبی برای تولید قطار، افزود: ۳۷ رام قطار از کره وارد می‌شود که ۱۲ رام قطار از این طریق وارد سیستم شده و ۲۰ قطار جدید هم به تدریج وارد می‌شود که البته واگن‌ها تولید داخل هستند.
آخوندی با بیان این که در حال حاضر در حال مذاکره با کشورهای مختلف برای راه‌اندازی سیستم لیزینگ قطار هستیم، ادامه داد: لیزینگ قطار با هواپیما متفاوت است اما یکی از روش‌های ما در این لیزینگ اجاره به شرط تملیک است.
وزیر راه و شهرسا زی با اشاره به اینکه ما حداقل باید تعداد ناوگان را به ۲ برابر افزایش دهیم، تصریح کرد: برای امسال عید، تعدادی از واگن‌ها را نوسازی کرده ایم و همچنین یک‌میلیون و ۸۵۰ صندلی برای مسافران عرضه شد.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از بلیت‌ها از طریق اینترنت به فروش می رسد، اظهار داشت: اقدامات دیگری هم در ایستگاه راه آهن تهران انجام شده است تا مسافران شرایط بهتری را برای سفرهای نوروزی داشته باشند.
آخوندی به افتتاح ۳ رام قطار ۵ ستاره فدک از سوی بخش خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: فضا را برای همه شرکت‌های خصوصی فراهم می‌کنیم و در این راستا در ماه‌های گذشته به حل دسترسی به ریل را صفر کردیم و شرکت‌ها را هم به صندوق توسعه ملی معرفی می کنیم.
در ادامه محسن پورسیدآقایی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز ۵ رام قطار به حمل و نقل ریلی افزوده شده که ۳ رام آن پنج ستاره فدک است، توضیح داد: یک‌ میلیون و ۸۵۰ هزار ظرفیت برای نوروز عرضه شده و هنوز برای برخی از مسیرها بلیت باقی مانده است.
مدیرعامل شرکت راه آهن با اشاره به افتتاح دیگر پروژه های بخش ریلی، توضیح داد: پروژه های امروز به منظور خدمات‌رسانی بهتر به مسافران انجام گرفته و در نوروز ایستگاه راه آهن تهران خدمات بهتری را به مسافران ارائه می دهد.
توسعه ناوگان ریلی  با هدف توسعه زیر ساخت های کشور

به گزارش اگزیم نیوز، فرانسه، آلمان، ایتالیا و بلژیک برای همکاری با راه آهن ایران درخواست های زیادی ارائه داده اند و بر اساس مذاکرات انجام شده به نظر می رسد با آلمان تفاهم بیشتری برای همکاری در زمینه ریلی وجود داشته باشد.
ایران تا پایان سال 92 دارای ۱۰۳۹۲ کیلومتر شبکه ریلی استاندارد و ۹۶ کیلومتر (میرجاوه-زاهدان) خطوط ریلی عریض است. ساخت و توسعه خطوط ریلی در ایران توسط معاونت ساخت و توسعه راه آهن انجام می‌پذیرد.
 نگهداری و تعمیر و هم‌چنین بهره‌برداری از این شبکه ریلی بر عهده شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران است. به اعلام راه آهن جمهوری اسلامی ایران، در حال حاضر تعداد 454 دستگاه لکوموتیو از بخش دولتی و 74 دستگاه لکوموتیو متعلق به بخش خصوصی در خطوط راه آهن کشوری در گردش است. همچنین از مجموع 22.098 واگن باری و 2.076 واگن مسافربری موجود به ترتیب تعداد 3141 واگن باری و 72 واگن مسافربری توسط بخش خصوصی خریداری شده اند.
بر اساس این گزارش، یکی از برنامه های کوتاه مدت راه آهن کشورمان برای توسعه خدمات مسافربری و باری آن است که تا پایان سال 1396 ظرفیت جا به جایی مسافر از 28 میلیون نفر فعلی به 40 میلیون نفر افزایش یابد که برای تحقق این امر حداقل باید تعداد 700 دستگاه واگن مسافربری به ناوگان ریلی کشور اضافه شود. همچنین از آنجا که در این برنامه پیش بینی شده است تا میزان حمل بار از 33 میلیون تن فعلی به 70 میلیون تن افزایش یابد لازم است تا تعداد 11 هزار واگن باری نیز به ناوگان ریلی کشور افزوده شود.
 این گزارش می افزاید: شرکت راه آهن ایران در نظر دارد تا این میزان طی سالهای آینده به 18.000 کیلومتر توسعه یابد. در برنامه توسعه خطوط ریلی کشور 4782 کیلومتر در حال ساخت و 3462 کیلومتر نیز در دست مطالعه است.
در همین راستا شرکت راه آهن اعلام کرده است بسیاری از شرکت های اروپایی تمایل دارند با ایران برای توسعه ریلی ایران همکاری داشته باشند. مناسبت های بین المللی، مرزهای شرقی و ارتباط آنها با مرزهای غربی مورد توجه قرار گرفته و یکی از محورهای ارتباطی مهم مسیر ریلی جنوب شرق است که می تواند راه آهن ایران را به راه آهن کشورهای هندوستان و پاکستان متصل کند.
 این در حالی است که در دی ماه امسال شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران و شركت زيمنس آلمان برای همكاري‌هاي جديد در حوزه ريلي تفاهم‌نامه امضا كردند. شركت زيمنس در نظر دارد از طريق انتخاب شركاي ایرانی، نسبت به انتقال دانش فني و ساخت داخل اقداماتي را انجام دهد.
این گزارش می افزاید: از آنجايي كه راه آهن ايران براساس سند چشم انداز بيست ساله توسعه در نظر دارد تا نسبت به توسعه حمل و نقل ريلي در بخش هاي مختلف اقدام كند و از آنجايي كه شركت زيمنس داراي تجربه مفيدي در اين حوزه بوده و همكاري طولاني در تامين تجهيزات ريلي در ايران داشته و علاقمند به توسعه همكاري با راه آهن ايران است، تفاهم نامه همكاري در بخش هاي مختلف ريلي امضا كردند.

 

کد خبر 4928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 5 =