برنامه دولت برای خروج بازار برنج مازندران از رکود

بازار برنج کیفی مازندران مانند رقم طارم هاشمی که ۹۰ درصد محصول برنجکاران را تشکیل می دهد، پس از گذشت ۲۰۰ روز از برداشت، کم رونق و حدود نیمی از محصول شالیکاران آماده فروش در انبار انباشت شده است، وضعیتی که به گفته سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با تدبیر دولت برای خروج این محصول از رکود، ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده است.

طبق آمار رسمی جهاد کشاورزی مازندران امسال حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن شالی در مازندران تولید شده است، برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

کد خبر 71126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 5 =